Vrijdagavond is niet mijn kookavond. De dag zelf is altijd nogal hectisch, de werkweek is achter de rug en het weekend lonkt. Vaak betekent de vrijdag een makkelijke oplossing. Maar makkelijk betekent niet minder lekker. Combineer je favoriete smaken. En dat is voor mij de pit van peper en koriander, een knapperig (nep)kipje en de friszoete mango.
Het recept is voor 1 persoon. Vermenigvuldig voor grote trek of meer gasten. Maak de currycreme door kokoscreme (zo'n keihard blok, niet een blikje melk) in de blender te doen samen met een snufje zout, de massala en een klein beetje water. Na het mengen moet het smeerbaar zijn, dus doe voorzichtig met het water, het moet niet te dun worden. Bak het sjalotje met de peper en de vegetarische kipstuckjes tot ze lekker zacht zijn. Draai het vuur uit. Snij de mango in blokjes. Voeg samen met de cashewnoten toe aan de kip en meng lekker door elkaar. Besmeer een tortillawrap met de kokoscreme, en beleg de tortilla met je kip-mango-notenmix en bestrooi met koriander naar smaak. Enjoy!Zoete peper kip wrap
Ingredients
Instructions
No Comments