hoofdgerecht

Linzen winterstoof

Linzen winterstoof

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 200 gr groene linzen (geen rode of gele, die vallen uit elkaar en zijn meer voor soep)
  • 2 rode puntpaprika's (zelf grillen of in een pot gegrilde)
  • 1 ui
  • 3 tenen knoflook
  • 1 zoete aardappel
  • 1 theelepel pimenton (gerookte paprikapoeder)
  • slokje rode wijn
  • 200 ml bouillon
  • vegetarisch gehakt
  • peterselie

Instructions

1

Kook de linzen. Als ze zacht zijn, zet ze apart en gebruik het kookvocht om een bouillonblokje in op te lossen

2

Bak in een pan de ui, knoflook en zoete aardappel

3

Voeg de in stukjes gesneden gegrilde paprika en linzen toe, samen met het slokje rode wijn en de pimenton

4

Voeg de bouillon van kookvocht toe en laat even stoven

5

Voeg de gehakt en peterselie toe.

6

Combineer met wat je lekker vindt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply