hoofdgerecht/ kids

Oma’s rode kool met vegan stoofvlees

Iemand vroeg me waarom ik eigenlijk nooit hollandse pot postte. En dat is omdat ik het zelf niet zo vaak eet. Ik ben meer van de sojasaus dan van de stamppot. Maar stoofvlees vond ik, toen ik nog vlees at, altijd wel heel lekker. Dus toen ik zag dat de Albert Heijn in zijn collectie vleesvervangers, ook ‘stoofvlees’ had opgenomen, leek me oma’s rode kool met stoofvlees wel een mooie om toch toe te voegen. En het mooie is, waar je met echt vlees de pan uuuuuren op het fornuis hebt staan, ben je met vegan stoofvlees in 10 minuten klaar. Voor de rode kool heb je wel wat meer tijd nodig, als je die tenminste zelf maakt ipv uit een potje of de diepvries. Als bijgerecht bakte ik wat aardappeltjes erbij, maar dat kan natuurlijk ook aardappelpuree zijn of gekookte aardappels. Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply